Reparatie van pallets

Wij beschikken over een ruime werkplaats waarin onze ervaren medewerkers de binnenkomende pallets sorteren en zonodig repareren. Onze medewerkers blijven goed op de hoogte aan welke specifieke eisen de pallets moeten voldoen.

077-398 8176 Een pallet aan informatie...

Reparatie van pallets

We beschikken over de juiste hulpmiddelen om de pallets op ergonomisch verantwoorde wijze, en dikwijls per klant, gereed te maken. Hergebruik van hele planken en klossen van pallets die niet meer te gebruiken zijn wordt hierbij als vanzelfsprekend ervaren. En het afvalhout dat daarna nog overblijft wordt op verantwoorde wijze afgevoerd.

Verder verzorgen wij voor bedrijven de reparatie van pallets uit hun palletpool. Regionaal halen we de kapotte pallets bij de klant op, repareren deze netjes en brengen de gerepareerde pallets weer retour. Met deze service hoeft de klant deze pallets niet zelf te repareren of zelfs af te voeren. “Schoenmaker blijf bij je leest”,  heet dat. Ook voor de reparatie van de pallets geldt: “De klant de zorgen over zijn produkt, wij de zorgen over de ondersteunende pallet”.

Werkplaats (Klik voor een grote weergave) personeel (Klik voor een grote weergave) Boomkrat in werkplaats (Klik voor een grote weergave)

Forwart internetbureau Sitemap