Over Pallethandel Kortebos

Pallethandel Kortebos is een bedrijf  waar u een goede prijs-kwaliteits-verhouding vindt. We willen met uw meedenken over de eisen die uw produkt alsmede uw produktieproces aan de pallet stellen, en vinden betrouwbaarheid daarin erg belangrijk. U de zorgen over uw produkt, wij over de pallet die het moet ondersteunen.

077-398 8176 Een pallet aan informatie...

Service

Pallethandel Kortebos is midden jaren ’80 in Meerlo kleinschalig begonnen met de in- en verkoop van gebruikte pallets. Begin jaren ’90 heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld in Tienray. Destijds zijn ook de voor de rozen-en bomenteelt benodigde boomkratten in het assortiment gekomen.

Eind jaren ’90 werd ons duidelijk dat een goede servicegraad verder gaat dan alleen maar “snel uit (grote) voorraad leveren”. Ieder produkt en bijbehorend produktieproces kunnen andere eisen aan een pallet stellen. Soms moet de pallet droog zijn, vindt de opslag plaats in magazijnstellingen, is er transport over rollenbanen, wordt gebruik gemaakt van een pompwagen of gebruikt men alleen een heftruck, komen op de pallets dozen of zakken of losse produkten, etc. Daarbij is de betrouwbaarheid van de pallet en een constante kwaliteit erg belangrijk.

Meedenken met de klant aan specifieke palleteisen deed ons besluiten naar een nieuwe lokatie in Melderslo te verhuizen. Een grote werkplaats, aangename arbeidsomstandigheden, een magazijn voor droge opslag, grote buitenopslag, een goede bereikbaarheid aan de A73, allemaal ter bevordering van het door ons verlangde kwaliteitsniveau.

Activiteiten

Pallethandel Kortebos heeft ervaren medewerkers in de werkplaats die weten wat de klanten voor specifieke eisen aan de pallet stellen. We sorteren en repareren dan ook veelal de pallets per klant uit, waarbij de kwaliteit centraal staat en de klant daarop moet kunnen vertrouwen. Tevens verzorgen we voor bedrijven de reparatie van hun pallets. Wij halen ze op, repareren de pallets en brengen ze weer retour. Verder houden we ons ook bezig met de verkoop van nieuwe pallets.

Forwart internetbureau Sitemap